Zvířecí vyznání

Zvířecí vyznání

Anotace: To jsem vymyslela když bylo půl desátý, snad se vám to bude líbit. (Doufám, že jsem nezapomněla na nějaký roztomilý zvířátko.

Ty zpíváš jako ptáček
co létá opodál
a tančíš jako medvěd
a jako Sámer sám.
Jseš bystrá jako liška
a rychlá jako kůň
jsi tichá jako myška
to vše si pamatuj.

Jseš hravá jako kočka
a chytrá jako delfín
máš velmi krásný očka
a není to fakt šprým
jseš věrná jako pejsek
a veselá jak opice
ty nejseš jako rejsek
a ani jako slepice.

Ty moje žirafko s dlouhým krkem
ty moje holubice s bílým brkem
ty moje růžový prasátko
já miluju tě zakrátko
Jseš pro mě všechno
vždyť to víš
velmi dobře mi rozumíš
už nebuď skromná a pojď sem
vždyť já jsem stebou spokojen.
Autor peťajs, 06.03.2006
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jseš věrná jako pejsek
a veselá jak opice
ty nejseš jako rejsek
a ani jako slepice.

tohle je dobrý:-D legrace kopa

07.05.2007 17:19:00 | Haňa,dívka do nepohody

Máš to vtipné a laskavé, Pěťajs. Promiň, že v Tvé poslední, jsem spletla Tvoje jméno. Miluji zvířátka, jsou nejlepší součást lidského života.

19.04.2007 18:49:00 | Liv

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí