Strach

Strach

Anotace: život a smrt..

Srdce mé tíží strach
a v duši trýzeň mám.
Už zas obchází nás,
anděl - Bílý vrah!
V duši rozporostřel se klid,
srdce radostí plesá,
tělo mé tiše zmírá
a Bílý vrah se usmívá!!!
Autor Neverr, 06.03.2006
Přečteno 446x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A hel nováček! Tak vítej. Zkus něco dlašího, z tohohle nejsem moc moudrej.

07.03.2006 14:11:00 | JardaCH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí