Kolikrát

Kolikrát

Anotace: .........

Kolikrát uvidíme ještě slunce vyjít
Kolikrát může vlastně tmavý večer přijít
Kolikrát v noci na nás hvězda zazáří
Kolikrát pohladí nás vítr ještě po tvaři
Kolikrát přijde k nám zase zima
Kolikrát můžu říct upřímně živote byl jsi prima
Kolikrát dopadnou na zem ty kapky deště
Kolikrát můžeme ublížit tak kolikrát ještě
Kolikrát poletí zase sněhové vločky z nebe
Kolikrát řekneme někomu, že chtěl bych jen Tebe
Kolikrát se můžeme někomu za něco omluvit
Kolikrát vlastně človek dokaže opravdu odpustit
Kolikrát můžeme něčeho upřímně litovat
Kolikrát musíme na sebe po pravdě žalovat
Kolikrát slzami něčí tvář můžeme malovat
Kolikrát upřímně dokažem vlastně milovat...
Autor Nola77, 30.11.2004
Přečteno 610x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí