sssmog sssmrt

sssmog sssmrt

Anotace: takhle to taky může dopadnout se světem!!!

Nad bílým městem táhne se černý stín.
To je ten rozsudek, nad činěním vším.
Špíny a jedy, kouřoví smrad,
Jako když posel smrti,na Zemi spad.

Vniká nám do kůže, tlačí se póry,
Plní nám plíce, cesty kudy čerství vzduch vane.
Vtéká v nás krví, a námi samými potom se stane.

Zkažený parazit zrozený v nečistém ohni,
V kolébce odpadu lidskými rodiči.
Jen sebou samým otráví svět,
A v zahradě smrti vykvete poseldní květ.
Autor svištící vítr, 07.03.2006
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí