Naše země

Naše země

Anotace: Jak ještě dokáže člověk ničit přírodu...

Pod tíhou se země třese,
na svých bedrech mne nese.
Pozoruji okolí
a jen lituji.

Co člověk s přírodou udělal?
Kde lesy byly,
tam teď město stojí.
Kde řeky byly,
tam teď stoky jsou.

Přes lidskou hloupost
přestávám vidět,
slyšet a vnímat.
Jen smutně kroužím,
kolem zničené krajiny,
po které toužím.

Kdo dokáže pomoci?
Ať přijde, jsou tu jen nemoci.
Kdo podívá se kolem sebe,
uvidí, jak změnilo se nebe.
Autor oliver, 07.03.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí