Holé zdi

Holé zdi

Anotace: Na čtyři holé zdi, skleněné oči hledí...

Na čtyři holé zdi,
skleněné oči hledí.
Prázdná duše pláče,
má žízeň po zapomnění
a ztracený smích,
nikdo nehledá.
Dvě osamělé ruce,
toužící po obětí,
prázdnotu objímají.
Mrtvý jazyk olízne
suché rty,
co s chutí zapíjí,
slinu hořkosti
trpkým vínem.
A čtyři holé zdi,
mizí v oblaku kouře
poslední cigarety,
i s ní…
Autor ZZuzkAA, 08.03.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost depreso...
Někdy pomůže běh, tak 20 minut, vyzkoušeno :o)

08.03.2006 15:16:00 | Bajaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí