HVĚZDA

HVĚZDA

Anotace: Tak zas to má směřovat k jednomu klukovi...

Hvězda padá z nebe,
a já chci jen tebe.
Ukradl jsi mi sny.
A já se ptám…to se smí ?

Jedna dívka sedí v trávě,
vzhlíží k nebi,
a ve chvíli kdy právě,
hvězda padá k zemi,
přeje si něco,
co chce její srdce.
Přeje si něco.
Ale hvězda je zrádce…

Přání se jí nesplní,
a ona nikdy nespatří,
toho kdo její srdce plní.
Asi to tak patří …
Autor -Wendy-, 08.03.2006
Přečteno 235x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí