PŘÁTELSTVÍ NADE VŠE

PŘÁTELSTVÍ NADE VŠE

Anotace: Tuhle básničku sem napsala jako druhou ze všech....pravda, moc jich nemám...ale je to pro moji nej kámošku :)

Znám pár věcí které krásné jsou.
Je to život, láska a přátelství.
Tyhle věci jsou velkou podstatou,
všechny jsou jako tajemství.

Můžeš mít život rád,
ale nemusíš se smát.

A když budeš milovat,
může se ti taky stát,
že místo krásné lásky dvou,
skončí vše jen nedohranou hrou.

Přátelství je záhadné,
vždy tě něco napadne.
Ne vždy je to správné,
ale není to vždy špatné.

Přátelství je pouto věčné.
Není jako láska.
Ani jako život.
Každé dítě je mu vděčné.
Přátelství chce každý.
Přátelství je nade vše …
Autor -Wendy-, 08.03.2006
Přečteno 714x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí