Mlčící obrázek

Mlčící obrázek

Anotace: Hodně dávno napsáno....

Až budu jednou ztichlá
jako televizní obrazovka
budu jen mlčící obrázek
Každému bude dopřáno slyšet
jen to co by chtěl
Už nebude slyšet střely
nemilých slov už bude všeho dost
Až budu jednou ztichlá
budu jen vzpomínka
a každý z vás režisér
s prstem na spoušti
který buď vystřelí nebo odpouští
Autor Hančí, 08.03.2006
Přečteno 358x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A nebo se nechává hřát...
jako už tolikrát... :o)

08.03.2006 14:25:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí