Na bednu

Na bednu

Anotace: No, někdy mi rupne v bedně a pak to takhle dopadá...

Jít podvečerní ulicí
jak plout temnou tůní
do níž rybář noříc udici
noří i tisíc vůní.
Ty vůně mysl omámí
a leccos připomenou,
i to co už je za námi
i dny,co ještě budou.
Má vůbec cenu přemýšlet,
když je rozum krátký?
Nežij jenom budoucností
a nehleď pořád zpátky.
Co se stalo-stalo se,
přijde, co se chystá,
nevím jak žít dnes,
však jedním jsem si jistá:
umývat se, neštvat bohy,
hledat kamarády,
občas hřešit, mýt si nohy,
ať mě mají rádi.
Autor Monikáč, 01.12.2004
Přečteno 330x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí