Smrt

Smrt

Anotace: Jistě jste všichni slyšeli o klučinovi, kterému byl vzat život příliš brzy. Tak tohle je pro něj. Jsme s Tebou!

Kdepak se vytratila spravdelnost,
proč mě bezmoc stále dusí.
Toto je lidská ctnost,
život si i kus smrti zkusí.

Pár ran - tělo sílu ztrácí,
přichází o životodárný dech.
Nevnímá vítr, bezmocí se kácí,
je to bohužel realita, žádná můra ve snech.

Pár minut a blízkým se zhroutil celičký svět,
ztrácí barvy a smysl.
Na náhrobku rudý květ,
oslňující lidskou mysl.

Do očí vhání slzy smutku,
hraje na notu bezmoci.
Nespravedlivý to ale svět - vskutku,
není nikomu pomoci..
Autor Seatka, 08.03.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

není moc příjemné číst si o smrti,ale básnička se mi líbila...:-)

21.03.2006 08:42:00 | airelle

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí