DRZÝ

DRZÝ

Anotace: to když jsem byla zamilovaná a měla rýmu:(

Krásné šaty ve výloze-
provokace jasná
Kolik lidí si je koupí,
kdopak na ně má?
Bezrukému kape
slina,
pevně zuby zatíná
"Utrhni nás!",
smějí se naň
ostružiny v křovinách.
I TY se na mě sladce
směješ
Vlastně jako vždycky
Bejt jinej tak to nepřežiješ
dnes smát se neni hezký
Autor Monikáč, 01.12.2004
Přečteno 328x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí