coming spring session

coming spring session

Anotace: .

Na ostrovech v duši
Vajou velmi silné větry
Odnášejí písek z pláží
Ty časem v mořích zmizí

Poslední zrnka odnášeny k severu jsou
A nad vlnobitím v prostoru
Bitém silnými poryvy
Se není kam dívat

Jen od obzoru k obzoru
Šedé rozbouřené moře
Pod mračnou oblohou
A bílá pěna na vrcholcích vln

***

Pod hrobem
Tuny hlíny
Už nikdy více neuvidím nebe
Nicméně můžu být exhumován
A vypreparován
Pro studijní účely

***

Cigarety kouř taje v ústech
A do plic jako jarní vánek
Na hradbách města
Autor Jan D., 09.03.2006
Přečteno 234x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí