Bolest duše

Bolest duše

Anotace: Je to psáno v hluboké depresi, takže je to hodně pesimistické

Srdce věřící kráčí tmou,
zradu vláčí za sebou,
lež do duše se vkrádá
..stále níž..do hlubin padá.
Vzpomínky zlé jsou,
z paměti ven nevyjdou.
A sdrdce pomalu vstává,
v duši však bolest zůstává..
A už zas rovně stojím,
z příma na svět hledím..
..a další bolest přichází..
..další lži mysl provází..
Půda se propadá - Ty to víš,
duše se rozpada, jsem ještě níž..
Srdce černé, mysl zkalená,
zvednout už se nechce duše zmatená.
Modlitbu zapomění tiše šeptám,
na polibek Smrti marně čekám..
Autor Neverr, 09.03.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí