S

S

Anotace: Vtipná báseň se špatným koncem.

Cože?
Říkáte Ruce a nohy?
proč?. Na co?
to já Nepotřebuji.
a Obejdu se bez nich.
To zní směšně, že?
Obejdu. Já nechodím.
Vlastně stále ležím.
Ale i tak jsem rychlej.
Rychlejší než vy.
Ale o vás mi nejde.
Vás se nenajím.
Mám rád myši.
Jsou moc dobrý.
ale strašně malý.
furt abych hledal.
Jak o tom mluvím.
tak jsem dostal hlad.
Jedl jsem před chvílí.
To bude spíš chuť.
Chuť na hraboše.
Však proč ne.
nebudu čekat na hlad.
Počkám tu na hlodavce.
Jasně je to moje věc.
A hrabošova smůla.
Támhle má díru.
Teď hlavně ticho.
Nesmím říct ani sss
DUP,DUP,DUP,DUP
Co je zase tohle?
Vaše mláďata!
Jsou dost velký.
Ale stačí jeden hryz.
a moc toho nenaběhaj.
Dneska je nechám ale..
Ááááááááááááááááááá
Chytlo mě to za ocas.
Pusť mě ty tupče !
Nemávej se mnou!
Jsem jedovatej .
praštil bych tě.
ale Nemám čím.
Kopnul bych tě.
Ale nemám nohy .
nedáváš mi jinou možnost .
HRYZ!
Autor Jindibi, 10.03.2006
Přečteno 264x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí