Nadějě umírá poslední

Nadějě umírá poslední

Anotace: :o( 2. světová válka ? Hmm, :o(

Smrt běží po návsi
Jako stín černé noci
Kolik lidí přežít chce
A přesto jim není pomoci

Za život svých blízkých
Bojujte ! Přece
Po tvářích potoky slz
Už není pomoci

Proč ? Proč tolik nenávisti
Na světě je
Knihy hoří
Škola zeje prázdnotou

Popelavé obličeje dívek .. chlapců
Strach drží je na místě
Tíseň, svazuje je
Tak jako refrén smutné písně

Smrt táhne se náměstím
Po cestě z kamene
Cesta z kočičích hlav
Zalita krví

A přesto věříme v naději
Že přežijeme krutou válu
Až odbije polední
Protože naděje, ta přec umírá poslední..
Autor Petty, 10.03.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí