smutek - rodinná hádka

smutek - rodinná hádka

Anotace: koukáme na sebe ale zlost nám nedovolí se omluvit

slzy mi tečou po tváři
dneska se mi nedaří
nejdříve učení
bylo pro můj mozek mučení
a teď večer je hádka
já versus matka
jsme oba stejný co naplat
náš život je plný záplat
hádáme se pořád a kvůli všemu
jeden dává chybu jemu
nejsem dokonalý syn
já to ale vím

a moje snaha je marná
sem jak konvice varná
která se nevypne když je dost
a vyteče všechna moje zlost

je mi to líto
myslím,že ji také
chtěl bych mít to
co se zdá být tak snadné
proč si nemůžeme rozumět
proč si proti srsti musíme jet
Autor Ondra222, 11.03.2006
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je dobrý, fakt... dej to mámě přečíst, bude mít určitě radost .)

11.03.2006 11:42:00 | SNOWGIRL

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí