Vrazi sladkých snů

Vrazi sladkých snů

Anotace: tenhle spíš text k hudbě znamená něco jako výkřik do tmy.. nebo vyzvání hluchého.. je to prosba o lepší svět, který nás však nejspíš nikdy nevyslyší.,

Vrazi sladkých snů
Toulají se ulicemi
Modré košile rozevláté větrem
Pach cigaret cítit je

R:
Zapomeň na ty krásný dny cos miloval
Slunce svítí do očí
A ty jsi v pohodě

Holka ty víš, že se blíží konec
Už žádný podlý lži a nářky
Žádný bohatství a žádný lháři
Pouze my a čistá, nekončící noc

R:
Zapomeň na ty krásný dny cos miloval
Slunce svítí do očí
A ty jsi v pohodě

Vrazi sladkých snů
Proč berete mi vůli
Připojte se k nám
A dejte lásce šanci

Miláčku pojd na to
Vysvobod mě ze samoty
Jsi královna nebes
A tvé rty voní po blankytu..

R:
Zapomeň na ty krásný dny cos miloval
Slunce svítí do očí
A ty jsi v pohodě
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

úplně vidím toho českého rokera s černými brýlemi a džínovou košilí.. a rychle ho přepnu. 40

11.03.2006 18:27:00 | anek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí