Východ slunce

Východ slunce

Anotace: Už se rozednívá, už má duše hraje barvami slunce...

Lesy šumí, tráva ševelí,
červánky plují po oblacích,
a slunce vychází,
mému zraku to lahodí.

Usazen v trávě, pozoruji okolí,
jak slunce vplouvá na oblaka.
Ranní rosa se světlem vše mění,
a mé tmě již konec je.

Přede mnou jezero a stará vrba,
nehnutě stojí, však větříky jemně je profukují.
Sluníčko se na mě směje z hora
mému srdci a mé duši teplo dává.

Vím, že slunce již vyšlo a je čas jít,
ale tentokráte je to naposledy,
proto zůstávám déle, je mi tu líp,
než kdekoliv jinde.

Červánky se mění v mraky,
má duše vzlyká,
můj čas ubíhá, a sny se rozplynuli,
spolu, s východem.
Autor oliver, 11.03.2006
Přečteno 241x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí