Sen

Sen

Anotace: Tuhle básničku říkala má kamarádka na recitační soutěži, je napsaná kvůli vítězství...

Snem nemyslím jen něco si zdát,
zavřít oči a v obláčcích plout.
ale i vlastní život milovat,
a dokázat tak druhé obejmout.

Sen si mlžeme přát,
a později v cíl jej změnit.
Naučit tak druhé miluvat,
a života si cenit.

Sen je zázrak v temných dnech,
kam se můžeme skrýt.
V jeho náruči, tají se nám dech,
když zavřeme oči, můžeme v něm být.

Smát se a plakat, cokoli budeme chtít,
sen je to jediné,
co nám nikdo nemůže vzít.

Je tak snadné,
sen si v smutku najít,
když srdce nám zvadne
a nemáme kam jít.

Jen ve snu my svobodní se zdáme,
a můžeme dělat, co nám stačí.
Jsme šťastní a všechno máme,
jen zavřít oči...
Autor Aaliyan, 11.03.2006
Přečteno 265x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí