???

???

Anotace: pro mě tento slovek v me duši zemřel...možna je tam ještě trochu úcty...ale hlavně mu děkuji za jedno....,že jsem se poučila!i když se nezachoval pěkně.....

Na vlně života,toužila jsem s Tebou plout,
ale už je to pryč,
na ní jsem Tě chtěla pevně držet a obejmout,
ale ztrarila jsem od Tvého těla klíč.

Ztratila jsem ho už dávno,
te´d už zapaluji Ti jen svíci,
možná je to mým osudem dáno,
múza už zpívá svá slova měsíci.

Teď ji k životu nepotřebuji,
je to už dávno co mě políbila,
její nenávist jí opětuji,
přitom jeden vlas poznání mi slíbila.

Moc chtěla jsem vše poznat,
a teď na to doplatila,
proč Osud dal právo Tobě skonat?,
když sen svůj jsem nadobro opustila?

jen vzpomínka na Tebe mě utěšuje,
jak vroucně jsi mě milovel,
mé tělo už samo na vlně života pluje,
dávno to je co jsi mě hladíval.

Právě u Tvého hrobu sedím,
a čerstvé květiny Ti tam dala,
na Tvé jměno a fotku hledím,
měli jsme zemřít oba ,ale já se vzdala...
Autor Dany1, 11.03.2006
Přečteno 307x
Tipy 1
Poslední tipující: 666 Idiot MCR
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fakt moc pjekné...!!

19.07.2006 18:21:00 | disorganized chaos

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí