Paní Smrt

Paní Smrt

Anotace: Možný pohled na smrt ...

Když má si pro Tě přijít smrt,
nač se schovávat,nač plakat,
užij zbytku času a buď za něj rád,
a až přijde tak ji pozvi na vína hlt.

Posedíte, popijete,
snad i karty zahrajete,
ovšem ať vyhraješ či prohraješ
na tomhle světě slova lásky již nikomu neřekneš.

Dál už nemůže se smrt zdržet,
a tak tahá Tě za kabát,
že prý máš ji ruku dát,
chvíli ve víru smrti vydržet.

Prý bolet Tě to nebude,
a tak ruku na ní pokládáš,
to čekání Tě asi zabije,
a taky zabilo, pravdu máš.

Vír smrti unášel Tě krátce,
když tu objevil ses na nějaké skládce,
skládce mladých těl,
o které Ti život dříve pěl.

Tady není žádné kdyby,
neexistuje tu pláč,
za života udělal si mnohé chyby,
zde máš novou šanci, tak se snaž.
Autor Wooh, 01.12.2004
Přečteno 581x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí