Černý kůň

Černý kůň

Anotace: ...................................................

Jak černý kůň
nocí já utíkám
měsíc jen svítí
a neví vůbec kam.

Hříva mi vlaje
srst leskne se
duše další utrpení
nikdy už nesnese.

Nohy se míhají
v nejrychlejším kroku
každý,kdo mě uvidí,
z přízraku je v šoku.

Za jediným cílem
já běžím dál,
nenávidím stína,
kterým jsem se stal.

Už jsem blízko
svému cíli
vydrž běžet,
už jen chvíli!!!

Svůj cíl vidím
už jsem zde!!!
Zde bloudící duše
večný mír nalezne.

V očích radost
či šílenství snad???
Poslední skok
a potom....pád...
Autor Solitary Angel, 13.03.2006
Přečteno 310x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí