Bejbydůra a vembloud

Bejbydůra a vembloud

Anotace: básnička pro...?

V životě jak na poušti
tě možná síly opouští…
láska je tvou denní stravou
pro něj jsi a budeš pravou…

Co bys chtěla milá, zlatá
vždyť máš všecko, co je k mání
velbloud a dvě velblouďata
autíčko, byt, podnikání

Oáza klidu naděje
kde se jen spí, nic neděje
…..utopie, fantazie…
musíš občas zatnout pěsti
přežít doby Itálie..

Na tvé cestě Saharou
písek pálí, slunko září
než dny soudu nastanou
oči ať se smějí
úsměv září
na duši tvé, tě zrnka lásky hřejí
Jak Magdalenu Máří…
Autor Bean, 02.12.2004
Přečteno 551x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Uživatel fakt neéxistúje.
Dobrá ;)

02.10.2010 09:24:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí