Myšlenky

Myšlenky

Anotace: Není těžké napsat pár vět.Snad težší je pochopit.

Sbírka: Slova moje vlastní

Vratký jsem,však stále bojuji,
mívám strach do očí mu hledím,
slepý jsem a vidím život,který nežiji,
vznáším se,když nad propastí sedím.

Dýchám a sotva lapám dechu,
třesu se,když cítím vůni žití,
sílím a zanikám,jak ozvěna v echu,
po vodě žhnu,když černá noc mě sytí.

Ztrácím se v sladkobolném snění,
nacházím,co neztratil jsem nickrát,
myslím,vzdor myšlenek se pění,
a píši,pár bludných řádků víckrát.
Autor Pietro, 13.03.2006
Přečteno 444x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Francois se nezapre, je kouzelna, plna rozporu a troufam si rict, ze i vasne.

15.01.2008 12:02:00 | Montynka

Tahle básenka je snad tou nejlepší jakou jsem od tebe četla.Ještě,ještě piš.Jsi tu tak málo,Pietro...

14.03.2006 14:39:00 | Revi

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí