Volnost...?

Volnost...?

Anotace: Vše má své klady i zápory...Vy, já, i volnost...

Na krku z jeřabin korálky,
podzimní listí ve vlasech,
duši svou rozprostřu do dálky,
na víčkách cítím větru dech.

Tančící červánky,
z jeřabin korálky,
napříč plání běh,
listí ve vlasech…

Vlním se do rytmu vichřice,
u srdce hřeje mě volnost,
dnes v noci protančím střevíce,
pocítím měsíce moudrost.

U rytmu vichřice,
přešťastná velice,
hřející volnost,
magická radost…

Při běhu s ozvěnou zpívám si,
na strunky pavučin snažím se hrát,
na šatech perličky od rosy,
volnost je život a zároveň kat.

Zpívání s ozvěnou,
vidím se zasněnou,
volnost je kat,
však…mám zůstat stát…?
Autor Algernoon, 13.03.2006
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavé...zajímavé...A líbí se mi, že je to pozitivní. 80 =) Měj se hezky.AhoY

13.03.2006 19:03:00 | Ahimsa

Je to pěkné, není to sice úplně ono, ale líbilo se mi to. 80

13.03.2006 17:12:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí