Nepoznaný

Nepoznaný

Anotace: ...prostě inspirace ...

Někdy sním o kráse života a pod zavřenými víčky
si vychutnávám velké barevné štěstí
jsi se mnou a já vím že zůstaneš
tak dlouho dokud bude obraz
který společně tvoříme
harmonicky pestrý
Někdy sním o lásce
v rytmu bušícího
srdce tancuješ
se mnou
teď
zítra
každý den
tak dlouho dokud
budeme oba cítit stejnou melodii
Někdy sním o střapatém štěstí bez vrásek
Schoulená ve vlastní náruči přeji si mít sílu obejmout celý svět
Patříš do něj i Ty se svými smutky, radostmi a úsměvy
A to “jen” proto žes mě naučil mít rád
Dnes – zítra – pozítří - už napořád
Budu to teď učit ostatní
Tady na Zemi.
Vás taky?
Ráda.
Autor Beepat, 02.12.2004
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí