Žal

Žal

Anotace: rakovina

Vidím v tvých očích žal,
vidím v nich jenom klam.
Vidím vše, ale sebe nevnímám.
Vidím tě, avšak umírám.
Pozdě spatřil jsem tebe,
oklamat snažím se sám sebe.
6al v tvých očích napovídá,
že příjde brzy moje vina.
Klameš mě a předstíráš.
Já to však vím- umírám.

Smrt obchází opodál,
nedostává se však dál.
Klepe mi už na dveře
a rozbíjí veřeje.
Odcházím, umírám,
tvé dotyky nevnímám.
Tvá krása mě probírá,
ale smrt mě přetíná.
Autor Ghrobak, 14.03.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím zda to mělo znamenat rakovinu duše nebo těla, ale jsem smutná... tak je to dobře napsané.

25.05.2006 22:51:00 | Jahudkka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí