Vrácení

Vrácení

Anotace: Vzpomínání na minulost.

S lámavým dechem si uvědomuju
tu bezmocnost
nebo minulost
přichází jako omámení,
jako zamyšlení nad tím,
co bylo
kdysi
Ale je to jako když se s drásvými vzlyky
opět zakousává
do živýho masa
Není to takhle
Myslet si okamžik na něco hezkýho
Zavrhnout bolest
přichází už jako zkušenost
Opakování s vyděšenýma očima
jako tehdy
Ale přibyly zkušenosti
Přibyla jistota
Na okamžik jen
se minulost vrátila
nebo je to jen iluze
Sychravo venku dnes
jako v duši
Na okamžik zmatek
S přisychajíci slzami
jen vzpomínka
nebo pocit
Dere se ven z útrob nitra
Nahodilej den
Bezesná noc
jako tušení
něčeho špatnýho
Chci se jen vrátit
Volná mysl je dobrá
Jako neprocítěná
vzpomínka
na něco smutnýho
vzdálenýho
Den je třeba pohřbít
a uchovat zkušenost
něčeho špatnýho
co je třeba ztratit
Autor frangir, 14.03.2006
Přečteno 267x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí