Přístav

Přístav

Anotace: Přístav

Několik lodí
plujících po moři
mají jména podle řeckých bohyň.
Mohu se svézt na každé z nich...
...za mírného kolébání,
čeřících se vln
nebo za bouří obrovských
je na každé z nich
bezpečno a mír.
Každá mě doveze tam,
kde je ráj
a aspoň na chvíli
mě udělá šťastným.
Jsem na jedné z nich.
Má jméno Afrodite,
ale já
na bohy
nevěřím...
Autor M.M., 03.12.2004
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí