Rozhovor s angličankou

Rozhovor s angličankou

When I meet you first time in the bus,
tvůj vnadný krok a téměř dokonalý pas,
you told me that I'm man you looking for
já přemýšlel, zda to není pouze fór

I said "When I look secondly to you"
ano ty jsi také dívka mojich snů
but what I see? You leaving to the snow,
kde ty naše nesplněné plány jsou

I know I'll never see you any more
pozdě došlo mi, že to nebyl fór
and I miss you baby from the bus
vím že stále něco poutá nás

I'll maybe catch you on the bus next week
a ty řekneš pouze, šanci měls tak dík
you miss me in that snowy day
tak se teď jak chceš měj

I'm leaving...
Já odcházím ...
Autor Obyčejný básník, 14.03.2006
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kvalitní makarónské verše.

14.06.2009 21:21:00 | ziriant

pěkný a nápaditý.

15.03.2006 21:55:00 | Renatka

Taky líbí..100

14.03.2006 18:11:00 | BlackTangerine

zamlouvá se mi ten nápad, má to takovou jiskru:)

14.03.2006 17:19:00 | kulishak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí