Jsi krůčkem ke konci

Jsi krůčkem ke konci

Anotace: poezie okamžiku

Na hladině vína
čeří se
radost i zloba.

Hrdlem se prolévá,
útroby pálí
jak zalité mušky
do pryskyřice
v čase jejich zrodu.

Pálí
jako rty
kostlivé ženy s kosou.

Ne však dost,
proto ji k sobě volám.
Autor M.M., 03.12.2004
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí