Já a život

Já a život

Anotace: Takové pokračování mé básně ,,Osude´´.

Snad minulost nezanechá stopy v budoucnosti,
snad ti, co srdce rvou ti, ztratí se v bouři a už nikdy
nevrátí se,
jen vejdi dál a nezouvej si boty, prach je všude kolem,
na kabátě si rozepni jeden knoflíček,
neboj, dlouho tu nezůstaneš,
jsem tu pro tebe a ty pro mě,
já dostal jsem tě a můžu si tě vzít,
nechť, co se má stát, stane se,
klidně ať to bolí, na duši nebo těle,
můj život je zatím nekonečný příběh,
kniha a v ní milion stránek,
jednou dojde mi inkoust,
snad budu moci říct,
že stojí to za to, žít
naposled vydechnu a napíšu:
,,Sbohem´´.
Autor Souný, 14.03.2006
Přečteno 313x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

snad ti ten inkoust dojde až hodně hodně zadlouho...ale nešetři jím a piš, těšíš tím lidi(nebo aspoň mě- jsem sobec:o))100

31.03.2006 16:20:00 | Trdlo

prostě nádherné

14.03.2006 19:10:00 | Tymi14

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí