Život kata

Život kata

Anotace: ..

Život kata

Rudá kápě na hlavě
Slouží lidem k obavě
Místo svalů ocel
Nikdy nikým zkrocen.

Tvrdá práce utužila
Charakter i svaly
A zatím se nestalo
Že by lásku znaly.

Život kata osamělý
Morbidní až smutný
Ale v tomhle povolání
Chlad v srdci je nutný.

Jak by mohl milovat
Posel smrti jest
Večer v kole trdlovat
Ráno vinna,trest.

I když kápi sejme
Zraky neodloží
Každé ráno stejné
Doufá v milost boží.

Jemné kapky krve
Denně z hrudi smývá
Takový už život
Kata někdy bývá…
Autor Ayla, 14.03.2006
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No proste uzasny...obvzlášt ten závěr..poslední 3sloky se mi opravdu moc líbí..opět se to moc pěkně rýmuje..

16.03.2006 21:20:00 | Lady Celebrian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí