Zakázané ovoce

Zakázané ovoce

Anotace: poezie okamžiku

Byla to vášeň,
nespoutaná a skutečná,
násobená plynutím času,
okořeněná strachem,
že každou chvíli
někdo přijde.
Řekl jsem: "Zavři oči,
je to osud."
Ona to věděla,
zavřela oči,
zůstala.
Stala se mým
zakázaným ovocem.
Autor M.M., 03.12.2004
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí