Kronika pocitů

Kronika pocitů

Anotace: Od člověka dobrým lidem.:-)

Oči plné zpěvem hlasů
znějí tónem konipasů
s dechem slunce
s tváří větru
rty jak světlo z amuletu
v modrém světle umí žít.

Voda šumí, slunce hřeje,
vítr hladí, ptáček pěje
o Vás,
všech co máte právo snít.
Autor tucnak, 03.12.2004
Přečteno 452x
Tipy 3
Poslední tipující: vodnař
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí