Po

Po

Anotace: Někdy to bývá snadné...

Po temné obloze - z vlhkých tváří
po schodech - z kluzkého těsta
po zemi - z kamenných drtí
po moři - z lehkých duší.

Kamenem - do vzduchu hozeným
pískem - na věži kostelní
vodou - po letech trápení
větrem - za tvoje souznění.

Po temné obloze - s jasnými hvězdami
po schodech - lehkými výkyvy
po zemi - v pantoflích prošláplých
po moři - na ústech studených

Kamenem - do studny vhozeným
pískem - v dlaních bezmocných
vodou - pokrytou álejí
větrem - jenž nikdy nespí
Autor Hawkey, 15.03.2006
Přečteno 301x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Těžko říct,co si o tom mám myslet...je prostě zvláštní! :-)

24.08.2007 14:39:00 | Chancer

zvláštní...

11.04.2006 13:55:00 | Sněhurka

Je odlišná, než tvé předchozí...S hůře uchopitelnou myšlenkou, ale dává víc prostoru. U mne za 80.

15.03.2006 12:27:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí