Omlouvám se ...

Omlouvám se ...

Anotace: Omluva všem ...

Proč vůbec píši tyhle trapné básně?
Vždyť i bez nich se mi spalo krásně.
Snad jsem doufal ve věčnou slávu,
v slova úžasu padající na mou hlavu.

Aby tohle vše se mohlo dít,
musel by pán Bůh jít spát
a slunce za obzor jít,
v tu chvíli bych se snad Vergiliem mohl stát.

Když ovšem za obzor slunce zajde,
nastane večer, všude tma ... ticho.
Čili stejně se nikdo nenajde,
kdo by měl z mých básní v ústech sucho.

Snad jen noční sova,
by slyšela má tichá slova,
které bych šeptal do noci,
slova plná lásky,radosti i nemoci.

Avšak tohle stejně stát se nestane,
u mě stejné to už vždy zůstane.
a tak do doby než zhynu,
mám spoustu času na psaní svých trapných rýmů.

Za to se vá omlouvám,
že u psaní dál zůstávám.
Autor Wooh, 03.12.2004
Přečteno 464x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí