Nevěra

Nevěra

Anotace: jen takový pokus...

Hluboko do propasti
Padají slova
Výkřiky němé
Co znějí tak nahlas

Hluboko do propasti
Padají slzy
Zmizelo štěstí
A pozdě je brzy

Hluboko do propasti
Padají těla
Podlehly slasti
Zničit je směla

Hluboko do propasti
Padají srdce
Nejsou už v pasti
Padají lehce

Hluboko do propasti
Shazuje je láska
Krutá a plná nenávisti
Láska je sázka

Hluboko do propasti
Padám i já
Nevěra vybrala si svoji
Vlastně moji daň
Autor Jitka, 15.03.2006
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jojo, řekla bych že tak už to bývá a na začátku jde právě jen o ten pokus, ale ty konce bývaj hodně bolestné.

15.03.2006 18:05:00 | grázlík

Silné !!!

15.03.2006 16:56:00 | WWW

Výstižné, však řekla bych že když padají srdce tak padají těžce...
ale pěkné!

15.03.2006 15:09:00 | Ninala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí