Komunistická

Komunistická

Anotace: někteří to asi nepochopí...ale tak to fakt bylo....

Nad obzorem rudá hvězda
pod ní srp a kladivo
Tajemník ÚV a polit bira
spolu míří na pivo

V hospůdce maj stěny uši
Na nich fotky státníků
soudruhům to v pravdě sluší
zdobí místní putiku

Hravě překročíme plány
jedna runda druhá, třetí
zasejem, sklidíme lány
nakrmíme naše děti

Další runda ještě jedna
Na soudruha Stalina
komunistům sviti oči
nosy jako malina

A po dlouhém rokování
samou prací opilí
o západu chvilku žvaní
jak by si ho užili

A v tu chvilku
sper to ďas!
sedí u nich estébák..
do vězení oba v mžiku…
vydáni jsou napospas..
Autor Bean, 03.12.2004
Přečteno 532x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí