HRUŠKA A BLESK

HRUŠKA A BLESK

Anotace: Vždy treba byť v strehu...

Vietor zhodil zo stromu
zopár zrelých hrušiek.
A spod stromu odletel
kŕdeľ malých mušiek.

Ja som hrušky pozbieral,
tam spod toho stromu.
Práve bolo počuť rachot
z vedľajšieho lomu.

Keď začalo pršať,
vrátili sa mušky
a o malú chvíľu
udrel blesk do hrušky.

Dobre, že som odišiel.
Teraz kričím; „Hurá’’!
Ináč by som vyzeral
jak pečené kura.
Autor džemo, 16.03.2006
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A když mi dáte ochutnat,
ukážu vám, jak umím se smát :o))

16.03.2006 16:01:00 | ZZuzkAA

Navrhuji zařadit od Bulížníka hruškovici.

16.03.2006 11:45:00 | Anny

a nespálen pod čepicí
půjdu pálit hruškovici..

16.03.2006 11:22:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí