Pro bratrance

Pro bratrance

Anotace: ...toho co mi 30.12.2003 umřel!!!

Doufám, že mě slyšíš,
když vzpomínám na tebe,
Doufám, že mě vidíš,
když dívám se na nebe.
Moc se mi po tobě stýská,
však bylo to tak náhlé.
A když v noci se blýská,
já vím že zdravíš nás takhle.
Odešel jsi, ani nevím jak,
bolelo to víc než ve šrotu vrak.
byl jsi mladý,
a hrozně hodný.
Však tvůj osud byl daný,
ten snoubord nebyl pro tebe vhodný.
Měl jsi nemocné srdíčko,
a nebral si to navědomí.
A viděli sme se jen maličko,
a o to víc to bolí.
Měj se tam nahoře hrozně moc dobře,
a za pár let či dní,
uvidíme se tam nahoře.
Autor Darsie, 03.12.2004
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí