Antikrist

Antikrist

Anotace: ...

Je člověk omylem boha?
Ne, bůh je omyl lidí!
Kam šlápla, zanechala krev Kristova noha.
Nevěřící ať se z cesty klidí.

Pro peníze, pro lepší pozice.
Uděláme vše, nic se nám nestane.
Malleus maleficarum; inkvizice.
Uděláme vše – my křesťané.

My – poslové lásky.
Hlásáme pravdu boží.
Zbavíme se té pohanské chásky.
Do každého bytu se kříže vloží.

Chceš do nebe propustku?
Budeš upálen!
Nebo si kup odpustku,
Pak budeš pochválen.

Země je vesmíru středem.
Vědec, to je ďábel, popravte ho.
Jednou se všichni sejdem.
Vše děláme jen pro slávu jeho.

Jaký bůh? Žádný bůh není.
Ani jemu nic podobné.
Přesto se kvůli němu plení.
Tak kdo se ho zbavit rozhodne!?
Autor Žiťa, 16.03.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí