jen tak...

jen tak...

Anotace: Báseň o jaře

Proč máš jazyk na straně
> a vypadáš tak nasraně
> vždyť jaro klepe na vrátka
> a rozkvétá zahrádka
> zas bude slunce plno dní
> a v září bude poslední
> však čeká nás letní čas,
> my budem tu navždy a včas
> budeme si smažit záda
> já podrbu tě,to ty ráda
> a až skončí tento čas
> my smutní budem
> -a do práce včas!
Autor zeza, 16.03.2006
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, přeji hodně úspěchů do dalších tvorby...!

16.03.2006 19:53:00 | soske

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí