Maminka

Maminka

Anotace: Pro tu mojí!

Když jsem se narodila,
a podívala ses na mě.
Tak láska se v tobě probudila,
a ta byla jenom pro mě.

Když operace skončila,
ty si stále brečela.
Pořád se o mě bála,
a ráda si se mnou hrála.

Když byla jsem větší,
tak jak sudičky předčí.
Pořád ses mě zastávala,
tím větší radost nastávala.

Po pár letech jsem se uzdravila,
a poprvé jsem promluvila.
Bylas hrozně ráda,
mělas ve mně kamaráda.

Teď už velká jsem dosti,
a i když občas jsi plná zlosti.
Máš mě ráda dál a dál,
za to pochváli by tě i sám král.

Moc mám tě ráda i já,
protože seš jen maminka má!
Autor Darsie, 03.12.2004
Přečteno 3088x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí