Dívka u okna

Dívka u okna

Anotace: ...,co češe si vlasy

Dívka u okna.

Češe si vlasy.

Jsou dlouhé.

Jak splete je asi?

Do copu nebo snad v půvabnou smyčku,

aby odhalila štíhlý krk v tom letním tričku?

Smotá je snad do drdolu

nebo je nechá ladně viset dolů?

Tu rozpuštěnou záplavu černého závoje

nechá klesat dolů bez statického náboje.

Ta dívka u okna,

co češe si vlasy,

si je pevně vědoma své krásy.
Autor melebele, 17.03.2006
Přečteno 222x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Teda, tady čisí báječné a zdravé sebevědomí mládí... Optimisnmus. Okouzlení :-)

17.03.2006 07:46:00 | Buližník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí