Dnešní zvláštní svět

Dnešní zvláštní svět

Anotace: ...

Svět mi připadá jak jeden velký otazník
v němž navzájem si křižujeme cesty
najednou někdo omylem šlápne na zmizík
a spálí ti tvé nové... i staré známé mosty.

Svět je pro mě jednou velkou neznámou
kde jeden k druhému se chováme jak cizí
kde tě každý s tváří kamennou
vtáhne do tvrdé reality... jen pryč od iluzí...

Svět je pro mě jako bludiště bez východu
kde upřímnost se už dávno nenosí
kde ti podají ciankály, když poprosíš o čistou vodu
kde tě neposlouchá nikdo... pokud nemusí.
Autor Nekonečnost, 17.03.2006
Přečteno 270x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkně jsi popsal(a) tento svět,
načrtl(a) jeho rysy,
povládnou na zemi za pár let
ne lidé, ale krysy

otázka je, co proti tomu dělat

18.03.2006 05:09:00 | Enšpígl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí