Ubohá bohyně

Ubohá bohyně

Anotace: ...jen jsem se zamyslela jak hrozné by to bylo

Tvá ztěžkalá víčka se chystají na nekonečný spánek,
tvým tělem začíná procházet příjemný vánek.

Držím tvé již nemohoucí ruce ve své dlani,
zkus ještě bojovat,kašli na ni!

Je to vychytralá můra černá,
její škodlivostí se nikdo nevyrovná.

Prosím nechtěj!zkus ještě bojovat!
Zbývají poslední minuty...
Snad Bůh by se mohl slitovat,
a nebrat lidem životy.

Křičím....jak nejvíce mohu,
slibuju a modlím se k Pánu Bohu.

Však on mě neslyší,
taky od lidí se neliší.

A vzal mi ji,
mou ubohou bohyni.

Nechal její duši odletět,
a mou duši do konce života trpět...
Autor airelle, 17.03.2006
Přečteno 309x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí