Extáze

Extáze

Anotace: ......

Betonovej sloupek
V betonovým městě
Mi stojí v cestě

Všude kolem zlato
Všude kolem masky
Bez cíle a lásky

V cestě mi stojí sloupek
Na něm stojí socha
Nějakýho boha

Kouká na mě shůry
Stačí malej dotek
Najít si tichej koutek

Na betonovejch schodech
Opřít se o Tvé tělo
To by se mi chtělo

Vzít do úst trochu lásky
A zelenýho kouře
A bejt jako bouře

Jak ze špatnýho filmu
Když máš zlato v dlani
Všichni se Ti klaní

Na betonovej sloupek
Pospíšíš si honem
Můžeš se stát bohem

V betonovým městě
Plným cizejch lidí
Každej ho v tobě vidí

Na betonovým sloupku
Stačí se Tě dotknout
Lásku tiše spolknout

Extáze v Tobě
Extáze ve mně…
Autor M.M., 04.12.2004
Přečteno 374x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí