Kamarádko, víš...

Kamarádko, víš...

Anotace: Láska dokáže zničit přátelství!

Víš, já Ti věrná chtěla zůstat
vážně
ale mé srdce nechtělo povstát
však z vášně..

..byla lehce posedlá
na Tě myslet přestala
ale věděla
že se tohle nedělá
na tvrdé zemi přistála

Au... to bolí!!!
vždyť máš taky proč brečet
a ještě ránu posypu Ti solí
a za trest v koutě klečet

Víš, já Ti věrná chtěla zůstat
vážně
kamarádko, on ví jak nás dostat
vím, zní to zvláštně...
Autor Niké, 18.03.2006
Přečteno 663x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Zdravím Tě a díky za komentář k návratům, jak jsem napsala, taky na ně nevěřím, ale v koutku duše bych odpustila a chtěla taky. Pa:-)

15.04.2006 22:01:00 | grázlík

celá ta báseň zní zvláštně... libí se mi předposlední sloka

18.03.2006 13:48:00 | Manik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí